25ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής

 

 

Από την  Α’ Λυκείου ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ κατά σειρά οι εξής μαθητές/τριες:

 

1. Τσουλούκας Ιωάννης

 

2. Στριφτάρης – Χαλκιόπουλος Αριστόδημος

 

3. Μαντούβαλος Νικόλαος

 

4. Κουτσοχρήστου Βασιλική

 

 Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας

Ο μαθητής Γιώργος Γιάννης της Γ´ Λυκειου μετά απο επιτυχή συμμετοχή στη Β φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογιας πέρασε στην Γ φάση διεκδικώντας μια απο τις 4 συμμετοχές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα της Βιολογιας που θα γίνει τον Ιούλιο στη Δανια.

 

 

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων Ανδρών

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων Ανδρών (κάτω των 20 ετών), ο μαθητής της Β’ Λυκείου Βασίλης Κακαριάρης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στη Σπάθη με την ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ.

 Σχολικοί Αγώνες 2014-2015

Στην Α’ Φάση των Σχολικών Αγώνων 2014-15, η μαθήτρια της Β’ Τάξης Βλάρα Μαρίνα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 200μ. και πέρασε στους Ημιτελικούς

 

Φιλικοί Αγώνες Επιχειρηματογίας - Αντιλογίας

Ο Ρητορικός Όμιλος του σχολείου μας συμμετείχε στους Φιλικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας, και η μαθήτρια της Β’ Τάξης Εξάρχου Σοφία κατέκτησε την 1η Θέση ως η Καλύτερη Ομιλήτρια των Αγώνων.

 

 

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας 2015 

 Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος  διδασκόντων του Πρότυπου Πειραματικού ΓΕΛ της ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, συγχαίρει τους μαθητές που διακρίθηκαν αλλά και όλους τους άλλους που έδωσαν μια αξιοπρεπή παρουσία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2015.

Συγχαίρουμε τους:

Γιώργο Γιάννη, της Γ´. Λυκείου, που παίρνει έπαινο για τη 10η θέση που κατέλαβε στο διαγωνισμό αυτό, σε σύνολο 650 περίπου μαθητών από όλη την Ελλάδα και πέραςε στη Β´ φάςη του διαγωνιςμού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Βασίλη Πρίφτη, της Α ´ Λυκείου, που κατάλαβε την 4η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας και την

Χριστίνα Δρίκου, της Α ´ Λυκείου, που κατέλαβε την 6η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας, σε σύνολο 960 περίπου μαθητών από όλη την Ελλάδα. Οι παραπάνω μαθητές θα λάβουν έπαινο από την Πανελλήνια ´Ενωση Βιοεπιστημόνων σε ειδική τελετή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

 

33ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γραπτών και Καλλιτεχνικών Εργασιών 

 Για την συμμετοχή της στον 33ος Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτών και Καλλιτεχνικών Εργασιών της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων (Ε.Η.Σ.) με γενικό θέμα «Πως θα ήθελα να ζω στην Ευρώπη» βραβεύθηκε η μαθήτρια της Γ’ τάξης Αριάδνη-Σοφία Κούρη. Το βραβείο απονεμήθηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων σε ειδική τελετή που έγινε στην Αθήνα.

 

 

 


 

Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών EUSO 2015 

 

Η Ομάδα που εκπροσώπησε το Π.Π.ΓΕΛ της Βαρβακείου Σχολής στο τοπικό διαγωνισμό για την Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών EUSO 2015 το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου κατέλαβε τη 2η θέση και προκρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

 Οι μαθητές που αποτελούν την ομάδα είναι:

  • Θεοφίλου Παρασκευή
  • Πρίφτη Αικατερίνη
  • Τσάμπρας Θεόδωρος

 Τη προετοιμασία των μαθητών έχουν αναλάβει οι καθηγητές:

  • Γ. Ρουμπέα – Φυσικός
  • Γ. Μανώλη – Χημικός
  • Χ. Βαμβακούλας  - Βιολόγος

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τους εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια.